Voorbereiding Digital Proof Hackathon

Voorbereiding: nog 1 dag te gaan

Op dinsdag 28 november gaat de Digital Proof Hackathon van start. Vandaar dat een dag ervoor alle puntjes op de i gezet gaan worden voor een goede invulling. Veel van de voorbereiding is al gedaan. Nu is het zaak om dit de checken en indien nodig een beetje te tweaken.

Innovatiesessies in november

De 3 challenges waar we mee van start gaan, zijn gekomen uit de verschillende innovatiesessies die in Tilburg, Eindhoven en Helmond zijn gehouden. Daarnaast zijn er nog online afspraken geweest met ondernemers. Dit heeft geleid tot vele, verschillende opdrachten van meer dan 20 ondernemers.

Tijdens deze innovatiesessies zijn de business idees of uitdagingen via een laagdrempelige innovatietechniek uitgewerkt. Zo hebben ondernemers een heldere casusbeschrijving gemaakt van maximaal één A4-tje. Dit is nu het vertrekpunt voor de Digital Proof Hackethon. De casussen die niet in de Digital Proof Hackathon ingebracht worden, zullen door de Digitale Werkplaats, Midden en Zuidoost-Brabant opgepakt gaan worden.

Mindlabs in Tilburg

De locatie voor deze hackathon is het gebouw van Mindlabs in Tilburg. MindLabs is een samenwerkingsverband waarin drie kennisinstellingen, overheden en een groeiend gezelschap van bedrijfspartners, maatschappelijke instellingen en startups participeren. Een perfecte gastheer voor deze Digital Proof Hackathon van 2023.

Alles in de steigers voor dinsdag

De deelnemers zullen allen onthaald worden om 9:00 uur. Bij het begin zijn de opdrachtgevers aanwezig. Ook de jury zal voorgesteld worden. Daarna kan het programma beginnen. Wij wensen iedereen succes!